Kod: 18143867
Bad Science and the Truth About Healthy Eating. Never before have we had so much information available to us about food and health. There's GAPS, paleo, detox, gluten-free, alkaline, the sugar conspiracy, clean eating... Unfortu ... więcej
47.38 zł
Zwykle: 61.86 zł
Oszczędzasz 14.48 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 28 punkty
Bad Science and the Truth About Healthy Eating. Never before have we had so much information available to us about food and health. There's GAPS, paleo, detox, gluten-free, alkaline, the sugar conspiracy, clean eating... Unfortunately, a lot of it is not only wrong but actually harmful. So why do so many of us believe this bad science? Assembling a crack team of psychiatrists, behavioural economists, food scientists and dietitians, 'The Angry Chef' unravels the mystery of why sensible, intelligent people are so easily taken in by the latest food fads, making brief detours for an expletive-laden rant.
Kategoria Książki po angielsku Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies
47.38 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )