Kod: 04159078
Guides the home cook in making the best choices of foods to freeze, using the most effective techniques for preserving flavours and textures. 100 recipes, from soups to desserts, with 16 pages of colour photos. ... więcej
94.74 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 55 punkty
Guides the home cook in making the best choices of foods to freeze, using the most effective techniques for preserving flavours and textures. 100 recipes, from soups to desserts, with 16 pages of colour photos.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
94.74 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )