Career Paths Food Service Industries / Libristo.pl
Career Paths Food Service Industries

Kod: 12202137

Career Paths Food Service Industries

Autor Evans Virginia, Jenny Dooley

Career Paths to nowosc na polskim rynku wydawniczym. Rewelacyjna seria podrecznikow dla osob pragnacych poznac jezyk angielski lub poglebic jego znajomosc w celu podniesienia swoich kwalifikacji zawodowych. Kazdy tytul jest poswie ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Career Paths Food Service Industries

Opis

Career Paths to nowosc na polskim rynku wydawniczym. Rewelacyjna seria podrecznikow dla osob pragnacych poznac jezyk angielski lub poglebic jego znajomosc w celu podniesienia swoich kwalifikacji zawodowych. Kazdy tytul jest poswiecony innej specjalnosci zawodowej. Ksiazki sa nieoceniona pomoca zarowno dla uczniow, studentow i poczatkujacych adeptow, jak i doswiadczonych praktykow danego zawodu. Moga byc wykorzystane w liceach, technikach, szkolach zawodowych, na uczelniach wyzszych i specjalistycznych kursach jezykowych. Publikacje z serii Career Paths pozwalaja na zintegrowane rozwijanie czterech sprawnosci jezykowych przy jednoczesnym poznawaniu i cwiczeniu slownictwa zwiazanego z dana specjalnoscia zawodowa. Opis publikacji Food Service Industries jest publikacja przeznaczona dla osob przygotowujacych sie do pracy lub pracujacych w branzy gastronomicznej (kelnerow, kucharzy, barmanow, menadzerow), pragnacych doskonalic znajomosc jezyka angielskiego w aspekcie zwiazanym z praca zawodowa. Spis tresci Book 1: Parts of a Restaurant, Tabletop Items, Food Service Equipment, The Kitchen 1, The Kitchen 2, Meals, Restaurants 1, Restaurants 2, Fast Food, Catering, Delivery, Fine Dining, Reservations, Taking Orders, Payment, Glossary. Book 2: Food Service Staff, Types of Menus, Menu Pricing Styles, Purchasing Orders, Inventory and Storage, Preparing Fruits and Vegetables, Preparing Meats, Preparing Seafood, Preparing Dairy Products, Preparing Baked Goods, Preparing Desserts, Beverages, The Bar, Customer Service, Customer Complaints, Glossary. Book 3: Opening Operations, Sanitation, Safety, Order Entry Service, Closing Operations, Nutrition, Special Diets, Management, Marketing, Increasing Sales, Standard Recipes and Cost, Menu Pricing, Accounting 1: Income Statements, Accounting 2: Balance Sheets, Career Options, Glossary. Najwazniejsze cechy szeroki wybor aktualnych tekstow dotyczacych zagadnien zwiazanych z gastronomia; realistyczne dialogi; 45 rozdzialow zawierajacych material rozwijajacy umiejetnosc rozumienia tekstow mowionych i pisanych; cwiczenia doskonalace umiejetnosc mowienia i pisania; ponad 400 slow i zwrotow; slownik angielsko-angielski objasniajacy slownictwo zawodowe; przejrzysta i latwa do wprowadzenia na lekcjach struktura materialu jezykowego.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po polsku Nauki społeczne, humanistyczne, ekonomiczne Językoznawstwo Poszczególne języki

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: