Kod: 06573030
Female leaders in Chicagos food and dining world tell how the citys food scene grew and evolved, touching on landmark restaurants like Charlie Trotters and Frontera Grill, the rise of ethnic cuisines, and the proliferation of shop ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Female leaders in Chicagos food and dining world tell how the citys food scene grew and evolved, touching on landmark restaurants like Charlie Trotters and Frontera Grill, the rise of ethnic cuisines, and the proliferation of shops, markets, and classes serving the ever more sophisticated home cook. The book also includes a bounty of 75 recipes.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )