History of Labour Management in Japan / Libristo.pl
History of Labour Management in Japan

Kod: 03615218

History of Labour Management in Japan

Autor Hiroshi Hazama, trans Mari Sako

An era of economic globalisation and inward investment has seen much interest in Japanese labour management techniques. The first English edition of this 1964 classic of Japanese economics corrects the misunderstandings which ofte ... więcej

564.63


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o History of Labour Management in Japan

Za ten zakup dostaniesz 329 punkty

Opis

An era of economic globalisation and inward investment has seen much interest in Japanese labour management techniques. The first English edition of this 1964 classic of Japanese economics corrects the misunderstandings which often prevail in this debate, by providing the necessary historical context from the Meiji restoration to the second world war. Professor Hazama debunks the myth that Japanese-style management is inherited from her feudal past, showing the impact of businesses imported from the west after reunification in 1867-68 and how these were amalgamated with a range of Japanese traditions.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Humanities History Regional & national history

564.63

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: