Cooking With Convection / Libristo.pl
Cooking With Convection

Kod: 11022612

Cooking With Convection

Autor Beatrice A. Ojakangas

An authority on convection cooking explains how to use a convection oven to achieve perfect results in dramatically less time than with a conventional oven. More than 150 great recipes for everything from snacks and appetizers to ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Cooking With Convection

Opis

An authority on convection cooking explains how to use a convection oven to achieve perfect results in dramatically less time than with a conventional oven. More than 150 great recipes for everything from snacks and appetizers to quick breads, cakes, cookies, and pastries are included.

Szczegóły książki

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: