Curcumin and analogues: chemical and biological aspects / Libristo.pl
Curcumin and analogues: chemical and biological aspects

Kod: 15875365

Curcumin and analogues: chemical and biological aspects

Autor Claudio M. P. Pereira, Bruna Silveira Pacheco, Caroline Carapina da Silva

Turmeric (Curcuma longa) is a plant of the ginger family constituted of many interesting compounds, including curcumin, demethoxycurcumin, and bisdemethoxycurcumin. The powder extracted from the rhizomes of this plant is a part of ... więcej

148.95

Zwykle: 164.91 zł

Oszczędzasz 15.96 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 8 - 10 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Curcumin and analogues: chemical and biological aspects

Za ten zakup dostaniesz 86 punkty

Opis

Turmeric (Curcuma longa) is a plant of the ginger family constituted of many interesting compounds, including curcumin, demethoxycurcumin, and bisdemethoxycurcumin. The powder extracted from the rhizomes of this plant is a part of the domestic routine in India and China as a food-coloring, preservative agent as well as in the medicinal system known as Ayurveda ("Science of Life") for its actions against a number of ailments. Curcumin has more than ever been attracting the attention of researchers in view of its peculiar chemical and biological aspects. In this way, the present work shows the main chemical aspects of curcumin, the advantages and limitations of its clinical use along with sub-topics describing the most relevant biological activities shown by curcumin and its derivatives. Also, in an Experimental section, we report the synthesis of a series of monocarbonyl curcumin analogues and our preliminary efforts to develop a greener synthetic procedure with the assistance of microwave irradiation. The content of this book is aimed to help any student or researcher who wishes to learn or understand more about the chemical and biological aspects of curcumin and its analogues.

Szczegóły książki

148.95

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: