Current Methods in Muscle Physiology / Libristo.pl
Current Methods in Muscle Physiology

Kod: 04527200

Current Methods in Muscle Physiology

Despite extensive physiological, biochemical, and structural studies, the mechanisms of muscle contraction operating in living muscle fibres are still not clearly understood. This book aims to describe and assess various experimen ... więcej

1127.69


Na zamówienie
Wysyłamy za 17 - 26 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Current Methods in Muscle Physiology

Za ten zakup dostaniesz 652 punkty

Opis

Despite extensive physiological, biochemical, and structural studies, the mechanisms of muscle contraction operating in living muscle fibres are still not clearly understood. This book aims to describe and assess various experimental methods currently used in the field of muscle research. For each method discussed, there is a comprehensive description of its advantages, problems, and limitations. Each chapter also contains a summary of the central results to have been obtained using each method. Comprehensively written by experts in their respective fields, this book will be of interest to all investigators in muscle physiology.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Medical equipment & techniques

1127.69

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: