Effets de l'ajout de résidus d'acérola sur les caractéristiques du yaourt / Libristo.pl
Effets de l'ajout de résidus d'acérola sur les caractéristiques du yaourt

Kod: 45129862

Effets de l'ajout de résidus d'acérola sur les caractéristiques du yaourt

Autor Severina de Sousa, Juanne Queiroz Farias

260.40


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Effets de l'ajout de résidus d'acérola sur les caractéristiques du yaourt

Za ten zakup dostaniesz 152 punkty

Szczegóły książki

Kategoria Książki po niemiecku Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Mathematik Wahrscheinlichkeitstheorie, Stochastik, Mathematische

260.40


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: