Electron Spin Resonance in Food Science / Libristo.pl
Electron Spin Resonance in Food Science

Kod: 14564660

Electron Spin Resonance in Food Science

Autor Ashutosh Shukla

Electron Spin Resonance in Food Science covers in detail the ESR identification of the irradiation history of food products and beverages to investigate changes that occur during storage. Besides aiming to improve hygienic quality ... więcej

724.99


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Electron Spin Resonance in Food Science

Za ten zakup dostaniesz 419 punkty

Opis

Electron Spin Resonance in Food Science covers in detail the ESR identification of the irradiation history of food products and beverages to investigate changes that occur during storage. Besides aiming to improve hygienic quality and extend the shelf-life with least tempering in their nutritional profile. The book also includes the ESR studies on the interaction of food items and packaging materials. The title includes a section on new approaches in ESR identification of irradiated foods, followed by chapter on international legislation relevant to irradiated food. A section on ESR applications in characterizing ROS/ antioxidants in food items and lipid oxidation including spin labeling, spin trapping and imaging applications is also covered, besides ESR applications in nutrition and pharmaceutics. Serves as a complete reference on application of ESR spectroscopy in Food Science research. Focuses on applications and data interpretation avoiding extensive use of mathematics so that it fulfils the need of young scientists from different disciplinesIncludes informative pages from the leading manufacturers, highlighting the features of recent ESR spectrometers being used in Food Science researchBrings information about different groups active worldwide in ESR characterization of food items and beverages

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Mechanical engineering

724.99

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: