Encyclopedia of Food and Health / Libristo.pl
Encyclopedia of Food and Health

Kod: 03006224

Encyclopedia of Food and Health

Autor Benjamin Caballero, Paul Finglas, Fidel Toldrá

The Encyclopedia of Food and Health provides users with a solid bridge of current and accurate information spanning food production and processing, from distribution and consumption to health effects. The Encyclopedia comprises se ... więcej

11038.94

Zwykle: 11038.95 zł

Oszczędzasz 0.01 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Encyclopedia of Food and Health

Za ten zakup dostaniesz 6433 punkty

Opis

The Encyclopedia of Food and Health provides users with a solid bridge of current and accurate information spanning food production and processing, from distribution and consumption to health effects. The Encyclopedia comprises seven volumes, each containing comprehensive, thorough coverage, and a writing style that is succinct and straightforward. Users will find this to be a meticulously organized resource of the best available summary and conclusions on each topic. Written from a truly international perspective, and covering of all areas of food science and health in nearly 700 articles, with extensive cross-referencing and further reading at the end of each chapter, this updated encyclopedia is an invaluable resource for both research and educational needs.§§Identifies the essential nutrients and how to avoid their deficiencies§Explores the use of diet to reduce disease risk and optimize health§Compiles methods for detection and quantitation of food constituents, food additives and nutrients, and contaminants§Contains coverage of all areas of food science and health in nearly 700 articles, with extensive cross-referencing and further reading at the end of each chapter

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

11038.94

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: