Kod: 13305595
64 ricette dove l'Olio Extravergine di Oliva č protagonista, ideate da chi ogni giorno sperimenta, prova nuovi piatti. Introduzione di Luca Lacalamita, chef pâtissier dell'Enoteca Pinchiorri. Abbinamenti a cura di Fausto Borella, ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
64 ricette dove l'Olio Extravergine di Oliva č protagonista, ideate da chi ogni giorno sperimenta, prova nuovi piatti. Introduzione di Luca Lacalamita, chef pâtissier dell'Enoteca Pinchiorri. Abbinamenti a cura di Fausto Borella, Maestro d'olio.
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )