Food and War in Twentieth Century Europe / Libristo.pl
Food and War in Twentieth Century Europe

Kod: 04782424

Food and War in Twentieth Century Europe

Autor Ina Zweiniger-Bargielowska, Rachel Duffett, Alain Drouard

Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the Twentieth Century. A comparative perspective which incorporates ... więcej

868.15

Zwykle: 868.15 zł

Oszczędzasz 0 zł


Na zamówienie
Wysyłamy za 17 - 26 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Food and War in Twentieth Century Europe

Za ten zakup dostaniesz 506 punkty

Opis

Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the Twentieth Century. A comparative perspective which incorporates belligerent, occupied and neutral countries provides new insights into the relationship between food and war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food rationing to civilians' survival strategies and the role of war in stimulating innovation and modernization.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Society & social sciences Society & culture: general Social issues & processes

868.15

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: