Food, Genes, and Culture / Libristo.pl
Food, Genes, and Culture

Kod: 02010926

Food, Genes, and Culture

Autor Gary Paul Nabhan

Vegan, low fat, low carb, slow carb: Every diet seems to promise a one-size-fits-all solution to health. But they ignore the diversity of human genes and how they interact with what we eat. In Food, Genes, and Culture, renowned et ... więcej

140.31

Zwykle: 151.69 zł

Oszczędzasz 11.38 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Food, Genes, and Culture

Za ten zakup dostaniesz 82 punkty

Opis

Vegan, low fat, low carb, slow carb: Every diet seems to promise a one-size-fits-all solution to health. But they ignore the diversity of human genes and how they interact with what we eat. In Food, Genes, and Culture, renowned ethnobotanist Gary Nabhan shows why the perfect diet for one person could be disastrous for another. If your ancestors were herders in Northern Europe, milk might well provide you with important nutrients, whereas if you're Native American, you have a higher likelihood of lactose intolerance. If your roots lie in the Greek islands, the acclaimed Mediterranean diet might save your heart; if not, all that olive oil could just give you stomach cramps. Nabhan traces food traditions around the world, from Bali to Mexico, uncovering the links between ancestry and individual responses to food. The implications go well beyond personal taste. Today's widespread mismatch between diet and genes is leading to serious health conditions, including a dramatic growth over the last 50 years in auto-immune and inflammatory diseases. Readers will not only learn why diabetes is running rampant among indigenous peoples and heart disease has risen among those of northern European descent, but may find the path to their own perfect diet.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

140.31

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: