Foods that Made Wisconsin Famous / Libristo.pl
Foods that Made Wisconsin Famous

Kod: 09167878

Foods that Made Wisconsin Famous

Autor Richard J Baumann

Wisconsin is certainly the sauerkraut-simmering, bratwurst-grilling, cheese-sprinkling capital of the United States. But did you know that Wisconsin also leads the nation in the production of cranberries and produces an abundance ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Foods that Made Wisconsin Famous

Opis

Wisconsin is certainly the sauerkraut-simmering, bratwurst-grilling, cheese-sprinkling capital of the United States. But did you know that Wisconsin also leads the nation in the production of cranberries and produces an abundance of wild rice, maple syrup, and cherries - and a lot more? Drawing heavily from the state's rich agricultural heritage, Richard Baumann provides 150 practical and delightful recipes. Some are naturals: Beer-Cheese soup, Sauerkraut Potato Casserole, and Cream Puffs. Others are less obvious: Apple and Butternut Squash Soup, Welsh Pasties, and Cherry Torte. All the recipes call for Wisconsin's best foods and provide delicious dishes for people with discriminating tastes. Recipes are organized according to six regions of the state. An overview of each region and a brief introduction to each group of recipes provide a lighthearted look at why and how each food made Wisconsin famous. Whether you're a cook looking for new ideas or just want to know more about Wisconsin foods, this book has something for you. Here's what Tommy G. Thompson, former US Secretary of Health, Education, and Welfare and former Governor of Wisconsin before that, had to say about this book: "FOODS THAT MADE WISCONSIN FAMOUS" is not just another cookbook-it is a true celebration of good Wisconsin food and how to prepare it. I recommend it to anyone who enjoys the simple pleasures of food, from good cooking to good eating!"

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: