Global Trends and Dynamism of China's Agro-Food System / Libristo.pl
Global Trends and Dynamism of China's Agro-Food System

Kod: 09250596

Global Trends and Dynamism of China's Agro-Food System

Autor Lily Kiminami

This book integrates diversified disciplines, research approaches, and methodologies of area studies, regional economic development, and regional science. With its huge population, China has accomplished rapid economic growth sinc ... więcej

508.25

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Global Trends and Dynamism of China's Agro-Food System

Za ten zakup dostaniesz 296 punkty

Opis

This book integrates diversified disciplines, research approaches, and methodologies of area studies, regional economic development, and regional science. With its huge population, China has accomplished rapid economic growth since the 1990s, although the significant income gap among regions and individuals has become a serious problem for its society. China's accession to the WTO in 2001 has had various influences on the entire food system, from agriculture to consumers, through the food manufacturing and distribution industries. The changes in the Chinese food system are considered to have also affected the agriculture and food industries in Asian countries where economic interdependence has been promoted in past decades. The author argues these issues based on interdisciplinary and multi-disciplinary methods and approaches and has successfully derived empirical and theoretical results that are rich in policy implications. The topics addressed include food security and sustainability of agriculture especially in the suburbs of big cities; poverty reduction in rural agricultural areas amidst prosperity in urban and coastal areas; regional networks and international trade of the food industry in East Asia; creation of innovative knowledge and human capital for clustering of the agro-food sector; regional development strategy; and international cooperation. The book is interesting for researchers in the field, especially for those who are concerned with the food system that has been changed dynamically in the past two decades, and it is informative, as well, for practitioners who are engaged in related business.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agricultural science

508.25

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: