Grand Hotel National Luzern / Libristo.pl
Grand Hotel National Luzern

Kod: 12562829

Grand Hotel National Luzern

Autor Sibylle Birrer

It had to be something amazing. In Lucerne, everyone agreed that no effort should be spared in the town's attempts to compete for the attentions of a growing well-heeled international clientele, if it was not to wind up as an also ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Grand Hotel National Luzern

Opis

It had to be something amazing. In Lucerne, everyone agreed that no effort should be spared in the town's attempts to compete for the attentions of a growing well-heeled international clientele, if it was not to wind up as an also-ran behind the likes of Lausanne, Montreux or the Bernese Oberland. The outcome was the Hotel National, a monumental edifice erected between 1868 und 1870. Benefiting from a prime location on the shores of Lake Lucerne, the star of the establishment shone all the more brightly when César Ritz, a man of humble beginnings, was handed the sceptre in 1877. The arrival of master chef Auguste Escoffier was the cherry on the cake. Success was not long in coming. A succession of innovative hoteliers and extensions throughout the 20th century ensured that its prestigious clientele remained loyal in the post-Ritz/Escoffier era. The Hotel National, then and now, ranks amongst the top addresses of Central Switzerland. It had to be something amazing. In Lucerne, everyone agreed that no effort should be spared in the town's attempts to compete for the attentions of a growing well-heeled international clientele, if it was not to wind up as an also-ran behind the likes of Lausanne, Montreux or the Bernese Oberland. The outcome was the Hotel National, a monumental edifice erected between 1868 und 1870. Benefiting from a prime location on the shores of Lake Lucerne, the star of the establishment shone all the more brightly when César Ritz, a man of humble beginnings, was handed the sceptre in 1877. The arrival of master chef Auguste Escoffier was the cherry on the cake. Success was not long in coming. A succession of innovative hoteliers and extensions throughout the 20th century ensured that its prestigious clientele remained loyal in the post-Ritz/Escoffier era. The Hotel National, then and now, ranks amongst the top addresses of Central Switzerland.

Szczegóły książki

250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: