Grundlagen des Marketings / Libristo.pl
Grundlagen des Marketings

Kod: 12688503

Grundlagen des Marketings

Autor Edward Russell

Marketing ist graue Theorie? Mitnichten, wie dieser Band aufs Spannendste belegt: Edward Russell erläutert erfolgreiche Konzepte, stringente Umsetzungen und zielführende Strategien in seinem Band, der für Studenten des Fachbereich ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Grundlagen des Marketings

Opis

Marketing ist graue Theorie? Mitnichten, wie dieser Band aufs Spannendste belegt: Edward Russell erläutert erfolgreiche Konzepte, stringente Umsetzungen und zielführende Strategien in seinem Band, der für Studenten des Fachbereichs, aber auch für Marketingverantwortliche in Industrie und Wirtschaft die aktuellsten Erkenntnisse, aber auch die historische Zusammenhänge und Entwicklungen berücksichtigt. Angelegt als praktisches Arbeitsbuch, führt es durch die verschiedenen Methoden des Marketings und lässt dabei keine Frage unbeantwortet. Nach der Lektüre weiß der Leser ganz genau, wie aus einem anfänglichen Produktkonzept schließlich eine starke und erfolgreiche Marke werden kann.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po niemiecku Sozialwissenschaften, Recht, Wirtschaft Wirtschaft Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: