Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods / Libristo.pl
Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods

Kod: 25582154

Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods

Autor Shoichiro Nakamura

The foods and drinks derived from koji, which is the rice fermented by aspergillus orizae, are the foundation of Japanese foods, which include sake, shochu, sakekasu, miso, mirin, amazake, soy sauce and shio koji. All of the drink ... więcej

71.17


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods

Za ten zakup dostaniesz 41 punkty

Opis

The foods and drinks derived from koji, which is the rice fermented by aspergillus orizae, are the foundation of Japanese foods, which include sake, shochu, sakekasu, miso, mirin, amazake, soy sauce and shio koji. All of the drinks and foods derived from k

Szczegóły książki

71.17

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: