Handbook of Sustainability for the Food Sciences / Libristo.pl
Handbook of Sustainability for the Food Sciences

Kod: 01398774

Handbook of Sustainability for the Food Sciences

Autor Rubén O. Morawicki

While many books on sustainability have emerged in the last decade, most of these books have been written for agricultural systems, communities, and business in general. In contrast, Handbook of Sustainability for the Food Science ... więcej

1227.36


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Handbook of Sustainability for the Food Sciences

Za ten zakup dostaniesz 715 punkty

Opis

While many books on sustainability have emerged in the last decade, most of these books have been written for agricultural systems, communities, and business in general. In contrast, Handbook of Sustainability for the Food Sciences presents the concept of sustainability as adapted to the food industry. The book contains the necessary information on sustainability for both novices and more seasoned food scientists and engineers who may use it as a reference or to implement sustainability programs in food companies. Universal principles applicable to most food industries are discussed. The book is divided into four parts. Part I, The Framework, provides a framework around the concept of sustainability and the driving forces to implement a sustainability program in a food company. The core of the book is Part II, Managing Sustainability, which presents the concepts of sustainability management including an initial approach on improving efficiency followed by a deeper approach on changing technology and managing the supply chain. Part III, Sustainability Tools, presents tools to be used while walking the pathway of sustainability. Coverage includes the use of water, energy, emissions, wastes and packaging. Part IV, Looking Forward, is a look into the future with a chapter on the food factory of the future and a final chapter with conclusions. Handbook of Sustainability for the Food Sciences is the benchmark resource for professionals in the food industry who have an interest or influence in advancing sustainability throughout the supply chain.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Business & management

1227.36

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: