History of Food in 100 Recipes / Libristo.pl
History of Food in 100 Recipes

Kod: 04448169

History of Food in 100 Recipes

Autor William Sitwell

The ingredients, cooks, techniques and tools that have shaped our love of food. We all love to eat and most of us have a favourite ingredient or dish. In today's world we can get the food we want, when we want it, but how many of ... więcej

110.47

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o History of Food in 100 Recipes

Za ten zakup dostaniesz 64 punkty

Opis

The ingredients, cooks, techniques and tools that have shaped our love of food. We all love to eat and most of us have a favourite ingredient or dish. In today's world we can get the food we want, when we want it, but how many of us really know where our much-loved recipes come from, who invented them and how they were originally cooked? In this book William Sitwell, culinary expert on BBC2's 'A Question of Taste' and editor of Waitrose Kitchen magazine, takes us on a colourful, whirlwind journey as he explores the fascinating history of cuisine. This book is a celebration of the great dishes, techniques and above all brilliant cooks who have, over the centuries, created the culinary landscape we now enjoy. Any lover of fine food who has ever wondered about the origins of the methods and recipes we now take for granted will find A History of Food in 100 Recipes required reading. As well as shining a light on food's glorious past, there are contributions from a glittering array of stars of British cuisine, including Marco Pierre White, Delia Smith, Heston Blumenthal, Nigella Lawson and Jamie Oliver. In an incisive and humorous narrative, Sitwell enters an Egyptian tomb to reveal the earliest recipe for bread and discovers the greatest party planner of the Middle Ages. He uncovers the extraordinary and poetic roots of the roast dinner and tells the heart-rending story of the forgotten genius who invented the pressure cooker. And much, much more.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

110.47

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: