Kod: 04379541
The ultimate book for today's fish lover, award-winning food writer and restaurateur, Mark Hix, shows how to make the most of all types of seafood. Over 150 modern and accessible recipes cover a wide range of techniques and provid ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
The ultimate book for today's fish lover, award-winning food writer and restaurateur, Mark Hix, shows how to make the most of all types of seafood. Over 150 modern and accessible recipes cover a wide range of techniques and provide inspiring ideas for all occasions. Packed with information and fabulous photography, this book reflects Mark's unrivalled enthusiasm for fish.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )