Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains / Libristo.pl
Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Kod: 15828741

Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Autor Peter Warnock

This research focuses on the complex issue of olive oil processing and the resulting technological changes associated with the olive oil industry during this industry's expansion from a small scale domestic to large-scale industri ... więcej

239.65


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Za ten zakup dostaniesz 140 punkty

Opis

This research focuses on the complex issue of olive oil processing and the resulting technological changes associated with the olive oil industry during this industry's expansion from a small scale domestic to large-scale industrial technology during the C

Szczegóły książki

239.65

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: