Japanese Foodways, Past and Present / Libristo.pl
Japanese Foodways, Past and Present

Kod: 04869603

Japanese Foodways, Past and Present

Spanning nearly six hundred years of Japanese food culture, Japanese Foodways, Past and Present considers the production, consumption, and circulation of Japanese foods from the mid-fifteenth century to the present day in contexts ... więcej

145.05

Zwykle: 161.20 zł

Oszczędzasz 16.15 zł


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 14 - 18 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Japanese Foodways, Past and Present

Za ten zakup dostaniesz 84 punkty

Opis

Spanning nearly six hundred years of Japanese food culture, Japanese Foodways, Past and Present considers the production, consumption, and circulation of Japanese foods from the mid-fifteenth century to the present day in contexts that are political, economic, cultural, social, and religious. Diverse contributorsoincluding anthropologists, historians, sociologists, a tea master, and a chefoaddress a range of issues such as medieval banquet cuisine, the tea ceremony, table manners, cookbooks in modern times, food during the U.S. occupation period, eating and dining out during wartimes, the role of heirloom vegetables in the revitalization of rural areas, children's lunches, and the gentrification of blue-collar foods. Focusing on the consumption of Western foods, heirloom foods, once-taboo foods, and contemporary Japanese cuisines, Japanese Foodways, Past and Present shows how Japanese concerns for and consumption of food have relevance and resonance with other foodways around the world. Contributors are Stephanie Assmann, Gary Soka Cadwallader, Katarzyna Cwiertka, Satomi Fukutomi, Shoko Higashiyotsuyanagi, Joseph R. Justice, Michael Kinski, Barak Kushner, Bridget Love, Joji Nozawa, Tomoko Onabe, Eric C. Rath, Akira Shimizu, George Solt, David E. Wells, and Miho Yasuhara. Eric C. Rath is an associate professor of history at the University of Kansas and the author of The Ethos of Noh: Actors and Their Act. Stephanie Assman is a lecturer at Tohoku University, Sendai, Japan, and the author of Value Change and Social Stratification in Japan: Aspects of Women's Consumer Behaviour.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies

145.05

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: