Mexican Cooking / Libristo.pl
Mexican Cooking

Kod: 12300767

Mexican Cooking

Autor Andrew Smith, Gebharddt Chili Powder Co

Published in 1908 by the Gebhardt Chili Powder Company (now owned by ConAgra Foods, Inc.), this cookbook collected for the first time in the United States recipes that went on to define Mexican food for generations. Includes recip ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Mexican Cooking

Opis

Published in 1908 by the Gebhardt Chili Powder Company (now owned by ConAgra Foods, Inc.), this cookbook collected for the first time in the United States recipes that went on to define Mexican food for generations. Includes recipes for chicken, cheese, egg, fish, game, oysters as well as chilis, enchiladas, envueltos, tamales, tortillas, and more.

Szczegóły książki

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: