Microscopy, Optical Spectroscopy, and Macroscopic Techniques / Libristo.pl
Microscopy, Optical Spectroscopy, and Macroscopic Techniques

Kod: 05182134

Microscopy, Optical Spectroscopy, and Macroscopic Techniques

Autor Christopher Jones, Barbara Mulloy, Adrian H. Thomas

This is the second of three volumes of Methods in Molecular Biology that deal with Physical Methods of Analysis. The first of these, Spectroscopic Methods and Analyses dealt with NMR spec troscopy, mass spectrometry, and metallopr ... więcej

564.63


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Microscopy, Optical Spectroscopy, and Macroscopic Techniques

Za ten zakup dostaniesz 329 punkty

Opis

This is the second of three volumes of Methods in Molecular Biology that deal with Physical Methods of Analysis. The first of these, Spectroscopic Methods and Analyses dealt with NMR spec troscopy, mass spectrometry, and metalloprotein techniques, and the third will cover X-ray crystallographic methods. As with the first volume. Microscopy, Optical Spectroscopy, and Macroscopic Techniques is intended to provide a basic understand ing for the biochemist or biologist who needs to collaborate with spe cialists in applying the techniques of modern physical chemistry to biological macromolecules. The methods treated in this book fall into four groups. Part One covers microscopy, which aims to visualize individual molecules or complexes of several molecules. Electron microscopy is the more familiar of these, while scanning tunneling microscopy is a new and rapidly developing tool. Methods for determining the shapes and sizes of molecules in solution are described in Part Two, which includes chapters on X-ray and neutron scattering, light scattering, and ult- centrifugation. Calorimetry, described in Part Three, provides the means to monitor processes involving thermodynamic changes, whether these are intramolecular, such as conformational transition, or the interactions between solutes or between a solute and its sol vent. Part Four is concerned with optical and infrared spectroscopy and describes applications ranging from the measurement of protein concentration by UV absorbance to the analysis of secondary struc ture using circular dichroism and Fourier-transform infrared spec troscopy.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

564.63

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: