Microwave Effects on DNA and Proteins / Libristo.pl
Microwave Effects on DNA and Proteins

Kod: 20119193

Microwave Effects on DNA and Proteins

Autor Chris D. Geddes

For several years, researchers have been reporting the effects of microwave radiation/heating on both the structure and function of DNA, RNA and proteins. For the most part, favourable accelerated biological functions are observed ... więcej

783.70


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 5 - 7 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Microwave Effects on DNA and Proteins

Za ten zakup dostaniesz 456 punkty

Opis

For several years, researchers have been reporting the effects of microwave radiation/heating on both the structure and function of DNA, RNA and proteins. For the most part, favourable accelerated biological functions are observed as microwave induced heating occurs, but other not-so favourable effects are also observed, such as denaturation, fragmentation and the so called and ill-explained, non-thermal microwave effects. This volume, the first of its kind, brings researchers together from around the world to discuss their current findings and thinking on the effects of Microwaves on Biological systems, particularly DNA, RNA and proteins, in the form of contributed edited chapters.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Medical equipment & techniques

783.70

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: