Modern Hypnosis Techniques, 8 Vols. / Libristo.pl
Modern Hypnosis Techniques, 8 Vols.

Kod: 01935563

Modern Hypnosis Techniques, 8 Vols.

Autor Tony Gaschler, Iris Fenrich, Laurinda McDonald

Visualize how you are hypnotizing a person who then with great relish devours yummy apples although they are actually potatoes. Or your subject is convinced that the color "YELLOW" is actual called "RED." You can be assured of an ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Modern Hypnosis Techniques, 8 Vols.

Opis

Visualize how you are hypnotizing a person who then with great relish devours yummy apples although they are actually potatoes. Or your subject is convinced that the color "YELLOW" is actual called "RED." You can be assured of an astonished audience admiring your new abilities and skills. As a "byproduct", the hypnotizer slowly becomes aware of his or her private and professional success and the associated limitless confidence and self-efficacy that the new and powerful abilities generate. He or she is admired and held in high esteem - life is good. With the self-help method MODERN HYPNOSIS TECHNIQUE, Tony Gaschler has combined only tried and proven hypnosis techniques used in many highly interesting hypnosis experiments into a method

Szczegóły książki

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: