Mrs. Lincoln's Boston Cook Book: What to Do and What Not to Do in Cooking / Libristo.pl
Mrs. Lincoln's Boston Cook Book: What to Do and What Not to Do in Cooking

Kod: 12092742

Mrs. Lincoln's Boston Cook Book: What to Do and What Not to Do in Cooking

Autor Mary J. Lincoln

Mary Johnson Bailey Lincoln was an instructor at the Boston Cooking School, where she influenced a generation of cooking professionals, including Fanny Farmer, with her methods based in the chemistry and philosophy of food. ... więcej

140.04


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Mrs. Lincoln's Boston Cook Book: What to Do and What Not to Do in Cooking

Za ten zakup dostaniesz 82 punkty

Opis

Mary Johnson Bailey Lincoln was an instructor at the Boston Cooking School, where she influenced a generation of cooking professionals, including Fanny Farmer, with her methods based in the chemistry and philosophy of food.

Szczegóły książki

140.04

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: