Nanotechnology in Food Products / Libristo.pl
Nanotechnology in Food Products

Kod: 04578975

Nanotechnology in Food Products

Autor Food Forum, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine

In the food industry, scientists are exploring the potential of nanotechnology to enhance the flavor and other sensory characteristics of foods, introduce antibacterial nanostructures into food packaging and encapsulate and delive ... więcej

172.30

Zwykle: 181.44 zł

Oszczędzasz 9.14 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Nanotechnology in Food Products

Za ten zakup dostaniesz 100 punkty

Opis

In the food industry, scientists are exploring the potential of nanotechnology to enhance the flavor and other sensory characteristics of foods, introduce antibacterial nanostructures into food packaging and encapsulate and deliver nutrients directly into targeted tissues, among other applications. However, as with any new technology, along with the benefits, there is the potential for unanticipated adverse effects. There is still a great deal to learn about any health outcomes related to introducing nanosized materials into foods and food packaging materials. Developing nanotechnology into a safe, effective tool for use in food science and technology will require addressing these and other questions. Assuring consumer confidence will be equally important to the success of this new emerging technology. The Institute of Medicine held a one-day workshop, summarized in this volume, to further explore the use of nanotechnology in food. Specifically, the workshop was organized around three primary topic areas: (1) the application of nanotechnology to food products; (2) the safety and efficacy of nanomaterials in food products; and (3) educating and informing consumers about the applications of nanotechnology to food products.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

172.30

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: