New Technologies and the Future of Food and Nutrition Proceedings Williamsburg October 1989 / Libristo.pl
New Technologies and the Future of Food and Nutrition Proceedings Williamsburg October 1989

Kod: 04892124

New Technologies and the Future of Food and Nutrition Proceedings Williamsburg October 1989

Autor Gaull, Gerald E. Gaull, Ray A. Goldberg

The food chain is one of the most significant sectors to be affected by technological change and the globalization of markets. This volume presents a penetrating account of the emerging features of the worldwide food industry and ... więcej

1158.97


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o New Technologies and the Future of Food and Nutrition Proceedings Williamsburg October 1989

Za ten zakup dostaniesz 675 punkty

Opis

The food chain is one of the most significant sectors to be affected by technological change and the globalization of markets. This volume presents a penetrating account of the emerging features of the worldwide food industry and the projected consequences of technological developments, as well as statements on private and public issues concerning the future of food and nutrition. The book offers in-depth analyses of the crucial issues affecting today's agrifood sector and the food chain of the future.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

1158.97

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: