Kod: 04408679
Gluten and dairy intolerances are becoming more and more common as our diets and life styles have changed in recent years, and meat eating brings its own associated risks. If your body reacts badly to dairy or gluten products or ... więcej
47.71 zł
Zwykle: 62.29 zł
Oszczędzasz 14.58 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 28 punkty
Gluten and dairy intolerances are becoming more and more common as our diets and life styles have changed in recent years, and meat eating brings its own associated risks. If your body reacts badly to dairy or gluten products or if you have an aversion to eating meat, your pleasure in eating need not be compromised. The recipes in this book are all about flavour, goodness and taste. They are simple to make and delicious to eat. The family cook often finds it difficult to accommodate a 'free from' diet for just one or two family members. These recipes not only appeal to other members of the family, but a lot of them are very good with added meat and fish and cheese. So everybody is happy!
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Health & wholefood cookery
47.71 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )