Nutritional strategies for designer poultry meat production / Libristo.pl
Nutritional strategies for designer poultry meat production

Kod: 13497710

Nutritional strategies for designer poultry meat production

Autor N. Arulnathan, R. Karunakaran

In the present scenario, consumers are much conscious about their health and as a result worldwide demand for functional foods is increasing day by day. In this context, functional foods can be produced from poultry meat when it i ... więcej

172.26

Zwykle: 181.37 zł

Oszczędzasz 9.10 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 8 - 10 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Nutritional strategies for designer poultry meat production

Za ten zakup dostaniesz 100 punkty

Opis

In the present scenario, consumers are much conscious about their health and as a result worldwide demand for functional foods is increasing day by day. In this context, functional foods can be produced from poultry meat when it is fortified with nutrients that are very much essential to health but are not usually present inadequate quantity in the regular food to meet the recommended daily requirement of human beings. However, the fortification of various nutrients in poultry meat and egg is solely dependent on the nutritional manipulation of the poultry ration. Thus enrichment of poultry meat through nutritional manipulations is capable of capturing the market by appealing to a segment of health conscious consumers who are willing to pay more for such modified meat. Omega-3 polyunsaturated fatty acids (n-3 PUFA) play an important role in human nutrition since they help to reduce the incidence of life style diseases. The scope of level of different feed ingredients rich in omeg-3 fatty acids on production performance and quality of poultry meat enriched with omega-3 fatty acids was explored through nutritional interventions.

Szczegóły książki

172.26

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: