Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products / Libristo.pl
Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Kod: 13636636

Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Autor Reza Kazemi Darsanaki, Ahmad Tajemiri, Saeid Rahbar

Mycotoxins are secondary metabolites of molds that have adverse effects on humans, animals, and crops that result in illnesses and economic losses. The worldwide contamination of foods and feeds with mycotoxins is a significant pr ... więcej

155.33

Zwykle: 163.61 zł

Oszczędzasz 8.28 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 8 - 10 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Za ten zakup dostaniesz 90 punkty

Opis

Mycotoxins are secondary metabolites of molds that have adverse effects on humans, animals, and crops that result in illnesses and economic losses. The worldwide contamination of foods and feeds with mycotoxins is a significant problem. Zearalenone, Ochratoxin A, Deoxynivalenol, T-2 toxin and Aflatoxin B1 are the mycotoxins of greatest agroeconomic importance. Cereals represent one of the most important dietary items around the world and are very susceptible to fungal attacks while in the field and during storage. In this book, occurrence of five mycotoxins in cereal and cereal products will be reviewed and discussed.

Szczegóły książki

155.33

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: