On Time / Libristo.pl
On Time

Kod: 02031833

On Time

Autor Peter A. Diamond

In these two lectures, first published in 1994, Peter Diamond explores how time is modelled in theoretical analyses of individual industries and of an entire economy. In the first lecture he considers equilibrium in a single marke ... więcej

571.28


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o On Time

Za ten zakup dostaniesz 333 punkty

Opis

In these two lectures, first published in 1994, Peter Diamond explores how time is modelled in theoretical analyses of individual industries and of an entire economy. In the first lecture he considers equilibrium in a single market by examining the distinction between the short run and the long run in Marshallian analysis. He proposes an explicit modelling of time in place of Marshall's use of different atemporal models for different time frames. In the second lecture he turns to models of an entire economy, and begins by considering how and why models of an entire economy should differ from models of a single industry. Both cyclical and seasonal data on the behaviour of macro-economies are examined.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Economics Economic theory & philosophy

571.28

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: