Kod: 04472795
With a comprehensive, step-by-step section explaining basic techniques such as making puff pastry, chocolate sponge, meringue, creme p tiss rie, panna cotta and ice creams and sorbets. There's also a chocolate section explaining h ... więcej
116.24 zł
Zwykle: 151.42 zł
Oszczędzasz 35.17 zł
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 68 punkty
With a comprehensive, step-by-step section explaining basic techniques such as making puff pastry, chocolate sponge, meringue, creme p tiss rie, panna cotta and ice creams and sorbets. There's also a chocolate section explaining how to make ganache and decorations. With full-colour photography detailing each step, the basics section is an invaluable resource. The recipe section follows on from the techniques, with delicious Classic and Signature recipes that are sure to become instant favourites.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses
116.24 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )