Kod: 04018497
An evocative memoir with recipes from the woman who brought Italian cooking to Britain. Anna was born in Milan, and brought up in Italy before and during the war, when life was dangerous, but food in the countryside still relative ... więcej
51.87 zł
Zwykle: 67.64 zł
Oszczędzasz 15.77 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 30 punkty
An evocative memoir with recipes from the woman who brought Italian cooking to Britain. Anna was born in Milan, and brought up in Italy before and during the war, when life was dangerous, but food in the countryside still relatively plentiful. She arrived in England in 1949 to a culinary wasteland, marrying an Englishman, bringing up her children and writing her books which inspired a new generation of cooks, including Delia Smith, Nigel Slater, Nigella Lawson and Jamie Oliver.
Kategoria Książki po angielsku Biography & True Stories Memoirs
51.87 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: