Science, Ethics, and Food: Papers and Proceedings of a Colloquium Organized by the Smithsonian Institution / Libristo.pl
Science, Ethics, and Food: Papers and Proceedings of a Colloquium Organized by the Smithsonian Institution

Kod: 11561724

Science, Ethics, and Food: Papers and Proceedings of a Colloquium Organized by the Smithsonian Institution

Autor Brian W. J. LeMay

Behind a facade of technically complex problems and pervasive misunderstandings or failures of communication, improved global production and distribution of food undeniably looms as one of the greatest challenges we face. In order ... więcej

134


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Science, Ethics, and Food: Papers and Proceedings of a Colloquium Organized by the Smithsonian Institution

Za ten zakup dostaniesz 78 punkty

Opis

Behind a facade of technically complex problems and pervasive misunderstandings or failures of communication, improved global production and distribution of food undeniably looms as one of the greatest challenges we face. In order to develop long-term reme

Szczegóły książki

134

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: