Kod: 12928383
Christopher Bakken zbiera oliwki na Thasos, piecze chleb na Krecie, robi ser na Cykladach....W kazdym miejscu szuka najlepszych kucharzy i lokalnych tradycji. Przede wszystkim jednak przepieknie opowiada o osmiu elementach greckie ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Christopher Bakken zbiera oliwki na Thasos, piecze chleb na Krecie, robi ser na Cykladach....W kazdym miejscu szuka najlepszych kucharzy i lokalnych tradycji. Przede wszystkim jednak przepieknie opowiada o osmiu elementach greckiego stolu-oliwkach, rybach, chlebie, fasoli, winie, serze i miodzie. Laczac literature kulinarna z podroznicza mistrzowsko wydobywa z kuchni greckiej jej smaki i pelnie.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Kuchnia regionalna
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )