Kod: 12873172
Podrecznik do nauki zawodow kucharz oraz technik zywienia i uslug gastronomicznych realizujacy tresci z zakresu czesci 2 kwalifikacji T.6 (Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow). Prezentuje wiedze i uczy umiejetnosci potrzebn ... więcej
88.54 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 52 punkty
Podrecznik do nauki zawodow kucharz oraz technik zywienia i uslug gastronomicznych realizujacy tresci z zakresu czesci 2 kwalifikacji T.6 (Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow). Prezentuje wiedze i uczy umiejetnosci potrzebnych do prawidlowego stosowania gastronomicznych procesow technologicznych oraz sporzadzania potraw z warzyw, ziemniakow, grzybow, owocow, przetworow mlecznych, produktow zbozowych, miesa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw polmiesnych i wegetarianskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykladami, cwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazujacymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Napoje. Alkohole
88.54 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )