Structure-function study and engineering of eubacterial flagellin / Libristo.pl
Structure-function study and engineering of eubacterial flagellin

Kod: 06825451

Structure-function study and engineering of eubacterial flagellin

Autor Venkata R. Malapaka

In the past few decades biology has been revolutionized by the advances in molecular biology and genetic engineering. Bacterial systems have been in the forefront of this revolution and our understanding of life has been extended ... więcej

360.09

Zwykle: 360.12 zł

Oszczędzasz 0.04 zł


Na zamówienie
Wysyłamy za 3 - 5 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Structure-function study and engineering of eubacterial flagellin

Za ten zakup dostaniesz 209 punkty

Opis

In the past few decades biology has been revolutionized by the advances in molecular biology and genetic engineering. Bacterial systems have been in the forefront of this revolution and our understanding of life has been extended by their genetic manipulation. This work explores the feasibility of engineering the flagellin protein of Salmonella typhimurium to display proteins/peptides and create bio-nanotubes. Flagellin protein that forms the fiber is the major component of bacterial flagellar system. Due to its abundance and export to the cell surface it forms an ideal platform for displaying desired proteins/ peptides. The central domain of the protein that is exposed to the periphery of the fiber is highly variable and can be deleted to a large extent. This makes it possible to insert different proteins and peptides in the middle domain and display them on surface of the fiber. Such system can have important applications in the display of commercially important proteins/peptides, antibody epitopes and bio-degrading enzymes. The current work also explores the protein structure of hyperthermostable flagellin that can serve as a thermostable display system.

Szczegóły książki

360.09

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: