Kod: 12902918
Tego jeszcze nie bylo: meskie gotowanie w wydaniu Dwoch Siostr! Ozory wolowe z remulada? z selera, kacze serca z harissa, salatka z osmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe z paprykowa zasmazka... To nic trudnego, ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Tego jeszcze nie bylo: meskie gotowanie w wydaniu Dwoch Siostr! Ozory wolowe z remulada? z selera, kacze serca z harissa, salatka z osmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe z paprykowa zasmazka... To nic trudnego, gdy do wspolnego gotowania zapraszaja Pawel Suwala - szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron - szef kuchni restauracjo-baru Solec 44. Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentuja ich dostawcy. Szalony Rzeznik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjasnia, jak zrobic naprawde dobry rosol czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca miedzy innymi flaki z lina i swoja slynna zupe rybna. I jeszcze barman, czyli Julian Karewicz, serwuje oryginalne drinki, w tym - ogorkowy gin i rabarbarowe mohito. Razem to 100 smakowitych przepisow - prawdziwie meska kuchnia. A do tego panowie okraszaja przepisy barwnymi opowiesciami. Jakby siedzialo sie z nimi przy stole.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )