Kod: 13721021
Najbardziej wyczekiwana ksiazka kulinarna 2016 roku! Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie sie nam pod rece dzieki goracej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie Sztuki fermentacji S ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Najbardziej wyczekiwana ksiazka kulinarna 2016 roku! Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie sie nam pod rece dzieki goracej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie Sztuki fermentacji Sandora Ellixa Katza! Goracy trend kulinarny, ktory podbija programy sniadaniowe, magazyny kulinarne, prestizowe restauracje rozpala serca wszystkich tych, ktorych pasja jest gotowanie, a dzieki biblii fermentacji przybierze na sile. Ponad 600 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat, wiedzy o tym, jak ukisic doslownie kazda jadalna rosline. Sprawdzone przepisy z calego swiata na niezwykle zdrowa kombuche (czyli fermentowana herbate), paste miso, natto (fermentowana soja bogata w witamine K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mieso. Jesli nigdy nie probowales kiszonych pomidorow lub kalarepy, teraz masz ku temu swietna okazje. Z Sandorem Katzem kiszenie staje sie dziecinnie proste, a inspirujace przepisy i metody fermentacji rozbudzaja apetyt na wiecej. Z tej opaslej ksiegi dowiesz sie takze, jakie korzysci zdrowotne plyna z jedzenia fermentowanej zywnosci, a takze, jak wykorzystac proces fermentacji i plesn do uzyskania energii i tym samym, wspomagac srodowisko naturalne. Dodatkowo, autor przystepnie wyjasnia, jakich bledow podczas kiszenia unikac i przygotowuje adeptow sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki i trudnosci, ktore moga napotkac, oraz radzi, jak mozna je naprawic w trakcie przygotowywania zywnosci. Zacznij siac ferment i poznaj wszystkie tajniki wieloletniej tradycji fermentacji!
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )