Szybko, swiezo, prosto / Libristo.pl
Szybko, swiezo, prosto

Kod: 12940440

Szybko, swiezo, prosto

Autor Donna Hay

Fast, fresh, simple Donny Hay - australijskiej ikony swiata kulinariow - to ponad 160 przepisow na szybkie, latwe do wykonania, swieze dania na kazda okazje! SZYBKO, SWIEZO, PROSTO - to trzy podstawowe zasady kuchni Donny Hay. ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Szybko, swiezo, prosto

Opis

Fast, fresh, simple Donny Hay - australijskiej ikony swiata kulinariow - to ponad 160 przepisow na szybkie, latwe do wykonania, swieze dania na kazda okazje! SZYBKO, SWIEZO, PROSTO - to trzy podstawowe zasady kuchni Donny Hay. Jak napisala Marta Gessler w "Wysokich Obcasach" - "bez stylizacji, przepisow i interpretacji kulinarnych Hay swiatowa gastronomia bylaby uboga i nudna". I rzeczywiscie, Donna Hay jest powszechnie uwazana za mistrzynie sztuki kulinarnej, boginie domowego ogniska - czczona i uwielbiana zarowno przez profesjonalnych szefow kuchni, jak i gospodynie domowe. Jest urocza i bezpretensjonalna perfekcjonistka, ale tez zmyslna kulinarna oszustka, ktora zawsze wie jak i kiedy ulatwic sobie prace. Dzieki Szybko, swiezo, prosto milosnicy gotowania i dobrego jedzenia dowiedza sie, jak szybko i bez spedzania dlugich godzin w kuchni przygotowac przepyszne i zdrowe dania. Autorka nie szczedzi adeptom sztuki kulinarnej bezcennych rad i wskazowek, ktore sprawia, ze smak i wyglad dan beda spektakularne. Donna proponuje nowoczesne zastosowanie tradycyjnych receptur, wlasna estetyke serwowania potraw, ale tez zdradza fundamentalne podstawy organizacji pracy w kuchni, jak chocby to, jak przechowywac i wykorzystywac kupione wczesniej skladniki. W Szybko, swiezo, prosto Donna Hay dowodzi, ze przygotowywanie posilkow moze byc przyjemne, a nawet relaksujace. Latwo i szybko przekonamy sie, ze jej potrawy smakuja rownie dobrze, jak wygladaja! DONNA HAY- dziennikarka kulinarna i autorka ksiazek kucharskich jest IKONA DOMOWEGO GOTOWANIA. To australijska damska wersja Jamiego Olivera. Praktyczna i dokladna jak Martha Stewart i pelna fantazji jak Nigella Lawson. Kiedy miala zaledwie 25 lat, zostala redaktorka dzialu kulinarnego w Marie Claire, dzisiaj jest kulinarnym guru, gwiazda telewizji i wydaje wlasne czasopismo Donna Hay Magazine. Jej programy kulinarne zbieraja ogromna widownie przed telewizorami na calym swiecie, takze w Polsce. KSIAZKI KUCHARSKIE DONNY HAY WYZNACZAJA WZORCE I INSPIRUJA NOWE POKOLENIA KUCHARZY. BYLY WIELOKROTNIE NAGRADZANE, NA CALYM SWIECIE SPRZEDALY SIl W PONAD CZTERECH MILIONACH EGZEMPLARZY.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: