Kod: 11062796
With more than two hundred traditional and contemporary recipes, "The Africa Cookbook "is a unique window into the long culinary history of a diverse continent. From the savory stews of the western savannah to the curries and chut ... więcej
81.83 zł
Zwykle: 91.88 zł
Oszczędzasz 10.05 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 47 punkty
With more than two hundred traditional and contemporary recipes, "The Africa Cookbook "is a unique window into the long culinary history of a diverse continent. From the savory stews of the western savannah to the curries and chutneys of the Swahili coasts, prominent scholar Jessica Harris has assembled a collection of recipes that reflects the modern innovations and rich heritage of kitchens across Africa. Potatoes with Mint Leaves and Garlic from Algeria and Senegal's classic Theibou Dienn are among the many flavorful dishes that offer a change of pace for contemporary North Americans. Illustrated with archival photographs and peppered with history and anecdote, "The Africa Cookbook "is a celebration of cultures and individuals whose contributions to the way we eat have long been ignored.
81.83 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: