The Chemistry of Corn Into Alcohol / Libristo.pl
The Chemistry of Corn Into Alcohol

Kod: 11565088

The Chemistry of Corn Into Alcohol

Autor Dale Holm, Herb Seto, Cathy Travaglini

If you want a readable and understandable explanation of how to make ethanol fuel, The Chemistry of Corn Into Alcohol is the text for you. You will learn why each step of converting corn into alcohol is critical to the overall pro ... więcej

94.78

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o The Chemistry of Corn Into Alcohol

Za ten zakup dostaniesz 55 punkty

Opis

If you want a readable and understandable explanation of how to make ethanol fuel, The Chemistry of Corn Into Alcohol is the text for you. You will learn why each step of converting corn into alcohol is critical to the overall process. And perhaps more importantly you will learn how to vary the procedures to fit the uniqueness of your operation. This book provides many pointers: hints for trouble-shooting...to help you determine where things can go wrong and what to do to get back on the right track. This book is for those who have never made alcohol, but want to learn how to do it correctly from the start. Read this book if you want to know answers to the following and more: Why does alcohol turn sour? Why are enzymes used? What happens if the process is interrupted? Is PH important? Can infection affect yield? What temperatures are best?

Szczegóły książki

94.78


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: