The Everything Guide to Starting and Running a Restaurant / Libristo.pl
The Everything Guide to Starting and Running a Restaurant

Kod: 02570496

The Everything Guide to Starting and Running a Restaurant

Autor Ronald Lee

Ronald Lee is the owner of The Spice Island Tea House in Pittsburgh, PA, where he works with hiring, managing the kitchen and wait staff, and menu preparation. He graduated from Carnegie Mellon University in 1992 with a BA in Crea ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o The Everything Guide to Starting and Running a Restaurant

Opis

Ronald Lee is the owner of The Spice Island Tea House in Pittsburgh, PA, where he works with hiring, managing the kitchen and wait staff, and menu preparation. He graduated from Carnegie Mellon University in 1992 with a BA in Creative Writing and obtained his MFA in Creative Writing from the University of Pittsburgh in 1994.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Health & personal development Self-help & personal development Advice on careers & achieving success


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: