Kod: 14119672
Excerpt from The Graded Cook Book: A Guide to Old and Young Housekeepers, With Plain Directions for Practical Cooking and Domestic Economy If you are very particular to have the stock clear, stir in the beaten white and Shell o ... więcej
142.13 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 83 punkty
Excerpt from The Graded Cook Book: A Guide to Old and Young Housekeepers, With Plain Directions for Practical Cooking and Domestic Economy If you are very particular to have the stock clear, stir in the beaten white and Shell of an egg, put back on the stove when it boils remove at once to a cool place; when cool strain through a cloth. About the Publisher Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
142.13 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )