UNDERSTANDING THE EURO / Libristo.pl
UNDERSTANDING THE EURO

Kod: 06666775

UNDERSTANDING THE EURO

A collection of essays about the European single currency with a foreword by Kenneth Clarke. The authors are clear about the practicalities, quizzical about the current policy of the British government, but critical of those who o ... więcej

64.13

Zwykle: 67.60 zł

Oszczędzasz 3.48 zł


Dodruk
Termin nieznany

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o UNDERSTANDING THE EURO

Za ten zakup dostaniesz 37 punkty

Opis

A collection of essays about the European single currency with a foreword by Kenneth Clarke. The authors are clear about the practicalities, quizzical about the current policy of the British government, but critical of those who oppose the single currency on ideological grounds. Contains a full analysis of the technical aspects of EMU.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Society & social sciences Politics & government International relations

64.13

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: