Unnatural Harvest: How Genetic Engineering Is Altering Our Food / Libristo.pl
Unnatural Harvest: How Genetic Engineering Is Altering Our Food

Kod: 11407854

Unnatural Harvest: How Genetic Engineering Is Altering Our Food

Autor Ingeborg Boyens

Do you know what you're eating? Do you know what you're feeding your children? Chances are, the last time you visited the grocery store, you unwittingly purchased foodstuffs that have been genetically altered. That means you've be ... więcej

64.67

Zwykle: 86.17 zł

Oszczędzasz 21.50 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Unnatural Harvest: How Genetic Engineering Is Altering Our Food

Za ten zakup dostaniesz 37 punkty

Opis

Do you know what you're eating? Do you know what you're feeding your children? Chances are, the last time you visited the grocery store, you unwittingly purchased foodstuffs that have been genetically altered. That means you've become part of a grand, yet alarming experiment on food and humans, being carried out on a global scale by powerful biotech companies. And no one, including the scientists and the governments who are giving them the go-ahead, knows the long-term effects of genetically modified foods. In Unnatural Harvest," " Ingeborg Boyens presents the startling implications of a new technology that is quietly revolutionizing the production of food -- our most basic component of life -- exposing the serious consequences this science poses for the biodiversity of our planet, for animal welfare, and for the health of ourselves and our children.

Szczegóły książki

64.67

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: